Online legal business trainingen   20+ jaar ervaring   Snel & praktisch

We zijn live, koop snel je kaartje en doe nog mee met de allereerste ronde!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De Early bird prijs van €97,- is helaas voorbij maar je kunt de training nog wel kopen.

Leer wat je als kleine, zelfstandig ondernemer juridisch kunt doen als je een klacht binnen krijgt

….en hoe je daar ook nog relaxt mee omgaat

Werken aan je Legal Mindset met een klacht aan je broek

Oh nee...

Krijg je ineens een klacht binnen!

Paniek. Echt pure paniek. Want jij hebt als ondernemer een prima relatie met je klanten. Natuurlijk heb je geen eigen juridische afdeling want dat heb je ook helemaal niet nodig. Je geniet juist van de vrijheid van je eigen onderneming. Misschien heb je er ook nog wel een parttime baan naast zodat je in ieder geval de zekerheid hebt van een vast inkomen. Dit voelt super. Totdat er iemand een klacht bij je indient. Of je een slechte review geeft op Google.

WAT??!!

Ja echt. Voelt klote hè?

WAT NU? 

 • Je voelt meteen die angst….wat betekent dit juridisch nou allemaal? 
 • Gaat dit me geld kosten? 
 • Moet ik een advocaat gaan inschakelen, alsjeblieft niet toch? 
 • Weet je wel wat een advocaat kost? 
 • Hier heb je toch helemaal geen tijd voor?
 • Lekker dan, jij werkt ergens keihard voor en dan is dit je beloning, woest word je ervan!
 • Je ligt hier ’s nachts nog over te piekeren… 

En nu..?

Jij lost dit echt allemaal zelf op

En ook nog op zo’n manier dat je jezelf juridisch indekt. Ook weet je precies wanneer je wel die portemonnee even moet trekken en hulp in moet schakelen. Maar zelfs dan houd je regie over je eigen dossier. Hallo, jij bent hier de baas. 

 • Klacht ontvangen? Jij weet wat te doen!
 • Zonder juridische dreigingen, gewoon op een aardige manier
 • En boze klanten? Nee joh, helemaal niet nodig
 • Ook dat vervelende knagende gevoel verdwijnt 
 • Je voelt je veel relaxter als ondernemer, je weet welke juridische opties je hebt bij een klacht
 • Je kan je aandacht weer richten op de leuke dingen van het ondernemen
 • En we weten allemaal dat gelukkige ondernemers thuis ook veel gezelliger zijn! 

Training

Werken aan je Legal Mindset met een klacht aan je broek

€ 497,–
€ 297,–

Je leert volgens mijn vaste trainingsmethode stap voor stap welke juridische opties je hebt als je een klacht binnen krijgt. In plaats van angst en misselijkheid, voel jij je sterk en weet je wat je moet doen.

Aan het eind van deze training:

Wat anderen zeggen

Léon Koppen
Léon Koppen
7. November, 2021.
Miranda heeft mij erg goed op weg geholpen met de start van mijn bedrijf incontrolbouw.nl Sterk legal advies, eerlijk en to-the-point.
Rudolf Pruijn
Rudolf Pruijn
22. Juni, 2021.
Dank je Miranda. Voor doortastende aanpak. Je heb me weer geholpen met onderwerpen waar ik anders niet aangedacht had met het opstellen van het huurcontract.
Pascalle Speijers
Pascalle Speijers
22. Juni, 2021.
Samenwerken met Miranda is prettig. Zij is juridisch zeer kundig, is kritisch maar ook toegankelijk en open. Ze is erg flexibel en geeft op voorhand duidelijk aan wat je kan verwachten. Pascalle Speijers | Bewust Adviseurs
Zuivere Communicatie
Zuivere Communicatie
28. Januari, 2020.
Sinds kort geef ik schrijftrainingen en omdat dat wat risico met zich meebrengt, wilde ik graag dat Miranda mijn Algemene Voorwaarden zou aanpassen. Het eerste wat ze zei was dat ze mijn oude AV niet bij mij vond passen. Huh? Nooit geweten dat AV zo persoonlijk zijn! Samen hebben we ze doorgenomen en wat ik wilde, heeft Miranda vertaald in mijn nieuwe AV. Hierna heeft ze ze uitgelegd, zodat ik precies weet waar mijn klanten en ik aan toe zijn. Daarbij gaf ze ook tips voor mijn contracten, zodat alles matcht en afgedekt is. Nu weten zowel mijn klanten als ik precies waar we aan toe zijn. Dat vind ik wel zo’n veilig idee. Aan alles merkte ik dat Miranda een vakvrouw is, goed invoelt wat je als ondernemer wilt en het belangrijk vindt dat je begrijpt wat erop papier staat. Ik kan Miranda echt aanraden!
Fabian Bovenlander
Fabian Bovenlander
13. Januari, 2020.
Erg fijn om het ‘minder leuke’ maar oh zo belangrijke van het starten van een onderneming uit handen te kunnen geven aan Miranda. Met haar professionele advisering hebben we een goede basis waar we jaren mee vooruit kunnen. Daarnaast voelt ze goed aan waar ze extra aandacht aan moet schenken gedurende het proces om alle vennoten aangehaakt te houden.
Y Hoo
Y Hoo
10. Januari, 2020.
Ik ken Miranda als een goede mediator en zou haar zeker aanraden!
Joost de Boer
Joost de Boer
9. Januari, 2020.
Miranda heeft ons ondersteund op een leuke, fijne en vooral kundige manier. Hoe zij kijkt en adviseert tijdens zo'n proces is breed en dat is fijn. Zij heeft aan onderdelen gedacht die ons mogelijk problemen konden opleveren. Dit is precies wat je wilt in zo'n proces. Krachtig daarin: Ze heeft de regie bij ons gelaten en het is proces gebleven.
Wannes Huijben
Wannes Huijben
8. Januari, 2020.
Miranda is een professionele en betrokken mediator die vanuit haar ervaring, door goede vraagstelling en procesbegeleiding echt tot de kern komt van het conflict. Daardoor helpt ze je echt verder om er samen uit te komen.
Rene Giesbertz
Rene Giesbertz
7. Januari, 2020.
In een heel relaxte sfeer een goede basis neergelegd voor onze V.O.F.. Zaken waaraan wij nog niet hadden gedacht zijn nu prima verwerkt in ons vennootschapdocument.

De training

Wat gaan we doen dan?

 • We gaan aan de slag met jouw gedachten over juridische zaken
 • Welke stappen zijn er als je een klacht ontvangt
 • Hoe lang blijf je er zelf mee bezig en wanneer schakel je een jurist in
 • Ik leer je 2 van de 5 rechtsbeginselen die iedere leek moet weten
 • Je krijgt 2 van de 5 mindset stappen uitgelegd om mee te gaan werken
 • Je begrijpt met welke klanten je wel en niet wil gaan werken, je kan ze van tevoren al filteren 
 • Er zit een GRATIS checklist bij voor het aannemen van nieuwe klanten 
 • In de training zit een toets die je kunt maken om te zien hoever jij bent gevorderd met je Legal Skills (en welke modules je anders nog even terug moet kijken;-)

De methode

Mijn unieke trainingsmethode

Ik werk volgens mijn eigen vaste methode met een Legal G.A.M.E. plan. In iedere training werk jij aan je Growth, Awareness, Mindset & Empowerment. Deze unieke combinatie tussen juridische kennis en mindset maakt dat jij de training ook echt integreert in je systeem, in je lijf. In al mijn trainingen krijg je extreem veel waarde voor een lage prijs. 

Je groeit als ondernemer, meer kennis = meer winst!

Je word je bewust van wat je wel en ABSOLUUT niet moet doen, dat geeft rust.

Je krijgt grip op je gedachten, je legal mindset is op orde, you got this!

Je voelt je sterker, jij weet wat je kunt.

Aangenaam

Over Miranda van 't Hoff

Naast je baan een eigen bedrijf beginnen? Ik deed het. Als 40-plusser begaf ik me in het mijnenveld van de followers, Instagram, de haters en de communities. In de digitale wereld dompelde ik me onder in de e-learnings. Ik was op zoek naar een plek waar ik anderen kon helpen met hun juridische struggles. Omdat ik weet hoe druk het is om een eigen bedrijf te runnen, een parttime baan ernaast te hebben en ook nog in een gezin mee te draaien besloot ik om al mijn juridische kennis te stoppen in online trainingen. Die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Met de intentie om het startende ondernemers makkelijker te maken (en leuker!).

Ik heb rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heb als docent recht gewerkt bij de Hogeschool InHolland. Daarnaast ben ik meer dan 20 jaar bedrijfsjurist geweest bij o.a. de gemeente Rotterdam, Equans en vele andere interessante bedrijven. Tandenknarsend las juridische dossiers waarbij hele procedures vaak hadden kunnen worden voorkomen als mensen maar wisten welke opties ze hadden. Wat ze zelf hadden kunnen doen om dure advocaatkosten te besparen. 

Ik weet dus hoe ontzettend veel geld je kwijt kan zijn aan advocaten maar ik begrijp ook dat jij het vooral praktisch wilt houden en tips wilt hebben die je gelijk toe kan passen. En laat ik nu ook nog alle chakra’s, kleurtypes, gedragsstijlen en schaduwkanten kennen zodat er altijd een mooie mix van kennis en mindset uitrolt als ik een training geef. 

Iets voor jou?

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor kleine, zelfstandig ondernemers zonder eigen juridische afdeling. De zzp’ers die begrijpen dat je iets ‘moet’ met een klacht. Dat een klacht vervelende juridische gevolgen zou kunnen hebben. Het kan dat je klachten makkelijk en snel zelf oplost maar dat je dan toch nog met een naar gevoel achterblijft. Enige zelfreflectie en relativeringsvermogen moeten ook wel aanwezig zijn om mijn training te volgen en als je niet van de humor bent (of licht sarcasme schuwt) ga dan alsjeblieft wat anders doen. 

Wat gaaf! Dat heb ik dus ook gedaan. Ik begrijp hoeveel stress dat geeft. “Kan ik dat allemaal wel?” “Ben ik daar niet te oud voor?” “Ik zit niet eens op Instagram” Deze training is zeker wat voor jou. Ik help je die eerste juridische stappen te zetten. Dit is echt een instap training die makkelijk te volgen is voor jou. Geen ingewikkelde digitale snelle hypes maar gewoon vanaf je laptop inloggen en stap voor stap de instructies volgen. Jij kan dit. 

Helemaal top, dan is dit echt wat voor jou. Vaak gruwel je als ondernemer bij alles wat juridisch is en wil je je daar het liefst totaal niet mee bemoeien en dat begrijp ik. We werken daarom ook gelijk aan je legal mindset. Jij bent je als ondernemer bewust bent van het feit dat alle ondernemers nu eenmaal fouten maken en houdt daarnaast van persoonlijke ontwikkeling maar je wilt niet al je geld wegbrengen naar dure advocaten of juristen. Say no more. Push that button. 

Haha nou welkom bij de club, ik ben zelf ook 40 plus dus ja, natuurlijk is het dan iets voor jou. Ik begon mijn eigen bedrijf pas na mijn 40ste en moest toen ook nog alles ontdekken. Mijn ervaring is dat je juist sneller leert omdat je begrijpt hoe je zelf in elkaar steekt en weet wat bij je past en wat niet. Hoe meer levenservaring, hoe beter de training aansluit. Je hoeft alleen maar in te loggen en dan zit je al in de training en wijst alles zichzelf. En heb je vragen, kun je me altijd even mailen. 

Perfect! Dan begrijp jij dat je het bedrijf goed moet indekken tegen simpele juridische dingen die enorme financiële gevolgen kunnen hebben als je ze niet op orde hebt. Laat je werkgever je vooral sponsoren en vraag naar het opleidingsbudget voor jou als werknemer om deze training te kopen.

Ik weet dat er bijna nergens juridische modules in de lesstof zitten. Veel te ingewikkeld, te duur of totaal niet praktisch. Maar dan lever jij mooie vakgetrainde mensen af en start er vervolgens niemand een eigen bedrijf. Veel te eng, geen kennis, noem maar op. Zonde, toch?  

Deze training kan daarom ook heel goed als module mee in een groter aanbod. Volg hem dan vooral eerst even zelf, dan weet je wat je je klanten aanbiedt en waarom ze deze training echt bij mij moeten volgen.

Niet doen, jij hebt vooral nodig dat je je eigen mening gaat vormen en werkervaring op gaat doen. Deze training is niet voor jou gemaakt.

Ik spreek veel mensen die tegen me zeggen: “Had ik maar zo’n training gevolgd toen ik net begon met ondernemen.” Deze training is dus vooral iets voor de mensen die jij coacht. Voor de startende ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken, juist ook op juridisch vlak. Ik ga er dan wel vanuit dat jij een ervaren business coach bent en niet iemand die het 3 jaar na de studie al zat is om in vaste dienst te werken en zichzelf dan business coach noemt. Als je tot die laatste groep behoort dan nodig ik je van harte uit om deze training eerst zelf te volgen. 

Niet doen, als je zelf een juridische afdeling hebt dan draai je waarschijnlijk al een tijdje mee en dan heb je inmiddels ook al het nodige aan klachten en andere negatieve uitingen in je bedrijf mee gemaakt. Klacht ontvangen? Dan kun je die naar jouw juristen doorzetten. Helemaal prima. 

Niet doen. Ieder zijn smaak. Ik heb liever mensen die er wel van houden dan mensen die hem volgen en vervolgens slechte reviews geven op de vorm. Ik heb je namelijk van tevoren gewaarschuwd. 

Dan kun je wel wat mindset oefeningen gebruiken en raad ik je de training zeker aan. Klachten zijn soms ook snel op te lossen natuurlijk. Iemand die iets terug komt brengen in de winkel, een artikel retourneert of toch liever een ander artikel wenst. Allemaal snel en vrij makkelijk op te lossen maar het gaat er ook om hoe jij je van binnen voelt. Wat gebeurt er met je er waar komt dat vandaan? Dat is waar deze training dieper op inzoomt. En geloof me, ik heb al zoveel klachten over me heen gekregen (juristen blijken ook een makkelijk doelwit te zijn) dat ik weet waar ik het over heb en hoe diep iets kan raken. 

Wat anderen zeggen

5/5
Ik heb genoten van deze training! Ik weet nu dat juridische zaken óók op een leuke en frisse manier uitgelegd kunnen worden. Al is een klacht aan je broek misschien vervelend, na deze training ga je er met vertrouwen, empowered en deskundig in. Je weet wat wel (én wat niet) te doen, er komen plaatjes van apen op schouders bovendrijven en je vraagt je af of er brand is. Super veel geleerd. Miranda weet het goed uit te leggen, ik vond het jammer dat ik er al zo snel doorheen was. Een aanrader!
Hilda Blom
5/5
Hoe maak je iets leuk wat eigenlijk best saai is? Dat is wat jou lukt in je trainingen. Je kunt niet om juridische zaken heen als je je bedrijf goed wilt runnen. Ik beveel iedereen deze training dan ook aan.
Richard
Directeur Rheder Enk
5/5
No nonsense op zijn Rotterdams, handige tips en lekker praktisch. De toets maakt de training ook echt af. Leuk en leerzaam om te doen.
Anoniem

Hoe nu verder?

Zodra jij de training hebt gekocht:

Stap 1 :

Krijg je gelijk een e-mail met de inloggegevens voor de beveiligde online leeromgeving. 

Stap 2:

Je ziet in de training heel gemakkelijk wat je moet doen. Er staan in totaal 20 video’s klaar. Kies je eigen volgorde of volg van boven naar beneden. Jij bepaalt. Je hebt toegang tot de 5 modules van de training en ook nog module 6 waarin ik een toets voor je heb klaargezet. In verschillende modules vind je extra lesmateriaal om te downloaden. Doe dat gelijk zodat je dit altijd achter de hand hebt. 

Stap 3:

Je hebt 6 maanden de tijd vanaf het moment van aankoop, om de training te volgen. Daarna sluit jouw toegang en kun je niet meer bij de training. Boter bij de vis, zeg maar. Aanpakken die handel. 

BONUS

Doe je nu mee met de allereerste ronde van deze training dan krijg je toegang tot het – speciaal bij deze training horende – besloten Instagram account waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen met andere cursisten en…niet onbelangrijk….kunt bouwen aan je netwerk! Stel jezelf daar voor, leg contacten en lees mee zodra er door mij extra vragen en antwoorden worden toegevoegd . In de training zelf ontvang je de toegangsgegevens voor het besloten Instagram account. Heb je geen Instagram? Maak dan in een paar klikken een nieuw account aan en dan zit je er al bij. Niets hoeft, dus kies wat bij je past. 

And remember this: alleen NU is de prijs zo bizar laag. Maanden aan werk zit er in deze training. Vele extra’s hebben we eraan toegevoegd en daarom verhogen we de prijs ook de volgende keer. Voor deze eerste lancering hebben we het dus extra makkelijk gemaakt om mee te doen!

Er zit in de training ook een GRATIS CHECKLIST die je kunt downloaden voor het screenen van je klanten. Sla deze op en loop de stappen elke keer door als je nieuwe klanten binnen krijgt die niet meteen betalen. Super handig en inclusief alle linkjes naar de websites die ik altijd gebruik om klanten te screenen! (Helemaal AVG proof natuurlijk voor de privacy-nerds onder ons).

 

€ 297,- 

Gun jezelf als kleine, zelfstandig ondernemer een juridische mindset zodat je echt lekkerder gaat ondernemen. Leer wat je juridisch kunt doen als je een klacht binnen krijgt ….en hoe je daar relaxt mee omgaat. Bespaar dure advocaatkosten en ga lekkerder ondernemen omdat je juridisch weet waar je aan toe bent en wat je moet doen als je een klacht ontvangt. Ik deel al mijn kennis en ervaring graag met je. Als je de training nu meteen koopt, heb je gelijk al toegang tot de training.