Juridische trainingen   20+ jaar ervaring   Snel & praktisch

Houd vol, de training is in de maak!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Ga ein-de-lijk beginnen met ondernemen en zorg dat je juridische basis op orde is. Gun jezelf deze online training speciaal ontwikkeld voor startende kleine ondernemers. No more excuses!

Altijd al een eigen bedrijf willen hebben maar zie je op tegen de juridische zaken die daarbij komen kijken?

dan is deze training echt voor jou!

Legal Kickstart Training!

Ga ein-de-lijk beginnen met ondernemen en zorg dat je juridische basis op orde is. Gun jezelf deze online training speciaal ontwikkeld voor startende kleine ondernemers. No more excuses!

Hoe dan?..

Een eigen bedrijf, droom jij daar ook van?

Het leek zo’n leuk idee, je eigen bedrijf starten. Misschien werk je er ook naast en droom je er al jaren van om ook iets voor jezelf te gaan doen. Maar al die juridische dingen die daarbij komen kijken. Algemene voorwaarden, privacy. Pffff. Waar begin je? Hoe dan? Je hebt ook geen zin om het hele internet af te struinen. Je bent al druk zat, toch? Dan toch maar niet starten en je droom laten varen…

ZUCHT…

 • Iedereen roept dat ik van alles moet gaan regelen maar wat dan?
 • Straks doe ik het niet goed en dan?
 • Wat heb ik allemaal nodig en wat gaat me dat kosten dan???
 • Ik wil het niet verkeerd doen maar weet ook niet hoe..
 • En kan ik dat allemaal zelf???
 • Hoe doe ik het goed zodat ik juridisch gedekt ben?
 • Ik heb er allemaal geen verstand van…
 • Hier heb ik toch helemaal geen tijd voor?
 • Wat een ellende, was ik hier maar nooit aan begonnen! 

Jij kan dit!

Hoe mooi zou het zijn om jouw droom te verwezenlijken?

Ga aan de slag en start je eigen bedrijf. En ook nog op zo’n manier dat je jezelf juridisch hebt ingedekt. Voor algemene voorwaarden draai jij je hand niet meer om (sterker nog, je krijgt gewoon een template van me). Ook weet je precies wat je nodig hebt om echt te kunnen starten met jouw bedrijf. Voelt lekker hè?

 • Yes! Eindelijk starten met je eigen bedrijf
 • Jouw juridische basis op orde, no more stress
 • Algemene voorwaarden inbegrepen, ik leg je ook nog uit hoe ze werken
 • Jij kan weer verder met de inhoud, jouw basis staat als een huis 
 • Spannend, eindelijk echt eigen baas!
 • Jij kan je weer richten op de leuke dingen van het ondernemen
 • En we weten allemaal dat gelukkige ondernemers thuis ook veel gezelliger zijn! 

Training

Legal Kickstart!

€ 1499,–
€ 697,–

Je leert volgens mijn vaste trainingsmethode stap voor stap om jouw juridische basis neer te zetten zodat je écht kan gaan beginnen met ondernemen.

Aan het eind van deze training:

Wat anderen zeggen over mij

Léon Koppen
Léon Koppen
7. November, 2021.
Miranda heeft mij erg goed op weg geholpen met de start van mijn bedrijf incontrolbouw.nl Sterk legal advies, eerlijk en to-the-point.
Rudolf Pruijn
Rudolf Pruijn
22. Juni, 2021.
Dank je Miranda. Voor doortastende aanpak. Je heb me weer geholpen met onderwerpen waar ik anders niet aangedacht had met het opstellen van het huurcontract.
Pascalle Speijers
Pascalle Speijers
22. Juni, 2021.
Samenwerken met Miranda is prettig. Zij is juridisch zeer kundig, is kritisch maar ook toegankelijk en open. Ze is erg flexibel en geeft op voorhand duidelijk aan wat je kan verwachten. Pascalle Speijers | Bewust Adviseurs
Zuivere Communicatie
Zuivere Communicatie
28. Januari, 2020.
Sinds kort geef ik schrijftrainingen en omdat dat wat risico met zich meebrengt, wilde ik graag dat Miranda mijn Algemene Voorwaarden zou aanpassen. Het eerste wat ze zei was dat ze mijn oude AV niet bij mij vond passen. Huh? Nooit geweten dat AV zo persoonlijk zijn! Samen hebben we ze doorgenomen en wat ik wilde, heeft Miranda vertaald in mijn nieuwe AV. Hierna heeft ze ze uitgelegd, zodat ik precies weet waar mijn klanten en ik aan toe zijn. Daarbij gaf ze ook tips voor mijn contracten, zodat alles matcht en afgedekt is. Nu weten zowel mijn klanten als ik precies waar we aan toe zijn. Dat vind ik wel zo’n veilig idee. Aan alles merkte ik dat Miranda een vakvrouw is, goed invoelt wat je als ondernemer wilt en het belangrijk vindt dat je begrijpt wat erop papier staat. Ik kan Miranda echt aanraden!
Fabian Bovenlander
Fabian Bovenlander
13. Januari, 2020.
Erg fijn om het ‘minder leuke’ maar oh zo belangrijke van het starten van een onderneming uit handen te kunnen geven aan Miranda. Met haar professionele advisering hebben we een goede basis waar we jaren mee vooruit kunnen. Daarnaast voelt ze goed aan waar ze extra aandacht aan moet schenken gedurende het proces om alle vennoten aangehaakt te houden.
Y Hoo
Y Hoo
10. Januari, 2020.
Ik ken Miranda als een goede mediator en zou haar zeker aanraden!
Joost de Boer
Joost de Boer
9. Januari, 2020.
Miranda heeft ons ondersteund op een leuke, fijne en vooral kundige manier. Hoe zij kijkt en adviseert tijdens zo'n proces is breed en dat is fijn. Zij heeft aan onderdelen gedacht die ons mogelijk problemen konden opleveren. Dit is precies wat je wilt in zo'n proces. Krachtig daarin: Ze heeft de regie bij ons gelaten en het is proces gebleven.
Wannes Huijben
Wannes Huijben
8. Januari, 2020.
Miranda is een professionele en betrokken mediator die vanuit haar ervaring, door goede vraagstelling en procesbegeleiding echt tot de kern komt van het conflict. Daardoor helpt ze je echt verder om er samen uit te komen.
Rene Giesbertz
Rene Giesbertz
7. Januari, 2020.
In een heel relaxte sfeer een goede basis neergelegd voor onze V.O.F.. Zaken waaraan wij nog niet hadden gedacht zijn nu prima verwerkt in ons vennootschapdocument.

De training

Wat gaan we doen dan?

 • We gaan stap voor stap jouw business juridisch neerzetten
 • Je krijgt een set algemene voorwaarden voor diensten 
 • Je weet hoe jij je set voorwaarden kunt passen en waar je op moet letten
 • Je leert hoe je je merknaam kunt beschermen
 • Je gaat begrijpen hoe belangrijk een eigen, unieke huisstijl is
 • We gaan aan de slag met jouw gedachten over juridische zaken
 • De ins & outs van je website nemen we door, wat moet er verplicht op staan en waarom 
 • Facturatie en boekhouding nemen we ook nog even door
 • En die AVG…tuurlijk gaan we het ook over de privacywet hebben
 • In de training zit een toets om te zien of je al klaar bent om te starten (en welke modules je anders nog even terug moet kijken;-)

De methode

Mijn unieke trainingsmethode

Ik werk volgens mijn eigen vaste methode met een Legal G.A.M.E. plan. In iedere training werk jij aan je Growth, Awareness, Mindset & Empowerment. Deze unieke combinatie tussen juridische kennis en mindset maakt dat jij de training ook echt integreert in je systeem, in je lijf. In al mijn trainingen krijg je extreem veel waarde voor een lage prijs. 

Je groeit als ondernemer, meer kennis = meer winst!

Je word je bewust van wat je wel en ABSOLUUT niet moet doen, dat geeft rust.

Je krijgt grip op je gedachten, je legal mindset is op orde, you got this!

Je voelt je sterker, jij weet wat je kunt.

Aangenaam

Over Miranda van 't Hoff

Naast je baan een eigen bedrijf beginnen? Ik deed het. Als 40-plusser begaf ik me in het mijnenveld van de followers, Instagram, de haters en de communities. In de digitale wereld dompelde ik me onder in de e-learnings. Ik was op zoek naar een plek waar ik anderen kon helpen met hun juridische struggles. Omdat ik weet hoe druk het is om een eigen bedrijf te runnen, een parttime baan ernaast te hebben en ook nog in een gezin mee te draaien besloot ik om al mijn juridische kennis te stoppen in online trainingen. Die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Met de intentie om het startende ondernemers makkelijker te maken (en leuker!).

Ik heb rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heb als docent recht gewerkt bij de Hogeschool InHolland. Daarnaast ben ik meer dan 20 jaar bedrijfsjurist geweest bij o.a. de gemeente Rotterdam, Equans en vele andere interessante bedrijven. Tandenknarsend las juridische dossiers waarbij hele procedures vaak hadden kunnen worden voorkomen als mensen maar wisten welke opties ze hadden. Wat ze zelf hadden kunnen doen om dure advocaatkosten te besparen. 

Ik weet dus hoe ontzettend veel geld je kwijt kan zijn aan advocaten maar ik begrijp ook dat jij het vooral praktisch wilt houden en tips wilt hebben die je gelijk toe kan passen. En laat ik nu ook nog alle chakra’s, kleurtypes, gedragsstijlen en schaduwkanten kennen zodat er altijd een mooie mix van kennis en mindset uitrolt als ik een training geef. 

Iets voor jou?

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor iedereen die een droom heeft om een eigen bedrijf te starten maar nog steeds niet is gestart. Naast je baan of fulltime, als zzp’er of freelancer. Die eenmanszaak die komt er nu echt. We gaan er allemaal doorheen in deze training die je op je gemak, in je eigen tijd kunt volgen. Enige zelfreflectie en relativeringsvermogen moeten trouwens wel aanwezig zijn want ik spreek je geregeld aan om actie te ondernemen. En als je niet van de humor bent (of licht sarcasme schuwt) dan adviseer ik je vriendelijk om even verder te kijken en van mijn salespagina af te gaan.  

Wat gaaf! Dat heb ik dus ook gedaan. Ik begrijp hoeveel stress dat geeft. “Kan ik dat allemaal wel?” “Ben ik daar niet te oud voor?” “Ik zit niet eens op Instagram” Deze training is zeker wat voor jou. Ik help je die eerste juridische stappen te zetten. Dit is echt een volledige training om de gehele juridische basis neer te zetten. En lekker makkelijk te volgen. Geen ingewikkelde digitale snelle hypes maar gewoon vanaf je laptop inloggen en stap voor stap de instructies volgen. Jij kan dit. 

Wat?! Dat meen je niet. Dan moet je daar echt snel iets aan gaan doen hoor. Weet je wel welke risico’s je nu allemaal loopt? Een beetje advocaat kan al snel tegen de duizend euro vragen voor “een op maat gemaakte set” dus dan is deze training echt een must do voor jou. Krijg je er naast een set algemene voorwaarden ook nog een HELEBOEL andere informatie bij. Say no more. Push that button. 

Haha nou welkom bij de club, ik ben zelf ook 40 plus dus ja, natuurlijk is het dan iets voor jou. Ik begon mijn eigen bedrijf pas na mijn 40ste en moest toen ook nog alles ontdekken. Mijn ervaring is dat je juist sneller leert omdat je begrijpt hoe je zelf in elkaar steekt en weet wat bij je past en wat niet. Hoe meer levenservaring, hoe beter de training aansluit. Je hoeft alleen maar in te loggen en dan zit je al in de training en wijst alles zichzelf. En heb je vragen, kun je me altijd even mailen. 

En heb je een droom om geen werknemer meer te zijn maar zzp’er? En je in te laten huren voor jouw kennis en kunde? Perfect! Dan is deze training wat voor jou. Of wil je een eigen bedrijf naast je dienstverband? Zit je hier ook goed. 

Ik weet dat er bijna nergens juridische modules in de lesstof zitten. Veel te ingewikkeld, te duur of totaal niet praktisch. Maar dan lever jij mooie vakgetrainde mensen af en start er vervolgens niemand een eigen bedrijf. Veel te eng, geen kennis, noem maar op. Zonde, toch? Deze training kan daarom perfect als module mee in een groter aanbod. Bied jij je cursisten gewoon het hele plaatje aan. Daar zullen ze je dankbaar voor zijn. En ik ook. 

En heb je een droom om een eigen bedrijf te beginnen? Perfect! Dan is deze training wat voor jou. Tijdens je studie krijg je echt niet alle praktische informatie mee om een eigen bedrijf te beginnen. En je hebt natuurlijk al helemaal geen jarenlange werkervaring om op te teren. Dan is dit zeker een goede start. De rechtsbeginselen zullen je hopelijk bekend in de oren klinken (zo niet dan heb je ergens niet op zitten letten tijdens je studie). 

Nou als je zelf al business coach bent neem ik aan dat je alles al goed geregeld hebt. Maar misschien jouw klanten niet! Ik weet dat er bijna nergens juridische modules in de lesstof zitten. Veel te ingewikkeld, te duur of totaal niet praktisch. Maar dan coach jij klanten die misschien een eigen bedrijf willen starten en starten ze vervolgens niet omdat ze opzien tegen alle juridische rompslomp. Zonde, toch? Deze training kan daarom perfect als module mee in jouw coaching. Bied jij je cursisten gewoon het hele plaatje aan. Daar zullen ze je dankbaar voor zijn. En ik ook. 

Niet doen, als je zelf een juridische afdeling hebt dan draai je waarschijnlijk al een tijdje mee en dan heb je inmiddels ook al het nodige aan klachten en andere negatieve uitingen in je bedrijf mee gemaakt. Klacht ontvangen? Dan kun je die naar jouw juristen doorzetten. Helemaal prima. 

Niet doen. Ieder zijn smaak. Ik heb liever mensen die er wel van houden dan mensen die hem volgen en vervolgens slechte reviews geven op de vorm. Ik heb je namelijk van tevoren gewaarschuwd. 

Wat anderen zeggen over de training "Juridisch omgaan met klachten"

5/5
In Jip en Janneke-taal juridisch weten wat je wel en niet mag en kan doen. Daar is Miranda echt perfect in geslaagd om me te leren. Jaren geleden ooit een training gevolgd in klachtgesprekken met klanten. Maar deze training zorgt dat ik nu ook weet hoe ik met leveranciers, collega kappers en anderen kan samenwerken. Dankjewel voor een dosis inzicht!
5/5
Ik heb genoten van deze training! Ik weet nu dat juridische zaken óók op een leuke en frisse manier uitgelegd kunnen worden. Al is een klacht aan je broek misschien vervelend, na deze training ga je er met vertrouwen, empowered en deskundig in. Je weet wat wel (én wat niet) te doen, er komen plaatjes van apen op schouders bovendrijven en je vraagt je af of er brand is. Super veel geleerd. Miranda weet het goed uit te leggen, ik vond het jammer dat ik er al zo snel doorheen was. Een aanrader!
Hilda Blom
5/5
Hoe maak je iets leuk wat eigenlijk best saai is? Dat is wat jou lukt in je trainingen. Je kunt niet om juridische zaken heen als je je bedrijf goed wilt runnen. Ik beveel iedereen deze training dan ook aan.
Richard
Directeur Rheder Enk

Hoe nu verder?

Zodra jij de training hebt gekocht:

Stap 1 :

Krijg je gelijk een e-mail met de inloggegevens voor de beveiligde online leeromgeving. 

Stap 2:

Ben je ingelogd, dan zie je heel gemakkelijk wat je moet doen. Er staan in totaal 30 video’s klaar. Kies je eigen volgorde of volg van boven naar beneden. Jij bepaalt. Je hebt toegang tot de 10 modules van de training en ook nog module 11 waarin ik een toets voor je heb klaargezet. In verschillende modules vind je extra lesmateriaal om te downloaden. Doe dat gelijk zodat je dit altijd achter de hand hebt. 

Stap 3:

Je hebt 6 maanden de tijd vanaf het moment van aankoop, om de training te volgen. Daarna sluit jouw toegang en kun je niet meer bij de training. Boter bij de vis, zeg maar. Aanpakken die handel. 

EXTRA'S

Als je de gehele training koopt krijg je GRATIS modellen betalingsherinnering, aanmaning én sommatiebrief die je kunt downloaden zodat jij meteen achter wanbetalers aan kunt gaan. Volledig aan je eigen huisstijl aan te passen. Lekker professioneel! Koop je losse modules, dan zijn de modellen ook los te koop voor je. 

Als je de gehele training koopt, zit er een GRATIS werkboek bij. Dan kun je alle opdrachten uit de training op 1 plek maken en bewaren. Handig! Koop je losse modules, krijg je dit werkboek er niet bij. Dus koop slim 😉

€ 697,- 

Maak die droom waar en start EINDELIJK met je eigen onderneming. Je eigen bedrijf. Hoe gaaf! Bespaar dure advocaatkosten en bouw zelf die juridische basis met behulp van deze training. Als je de training nu meteen koopt, heb je gelijk al toegang tot de training. Geef jezelf die Legal Kickstart!